ΕΤΕΠ-Κ: Ένα κέντρο προώθησης και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας

Μέλος Δ.Σ. ΕΔΑΠ ΕΤΕΠ-Κ Α.Ε.

Ο Ευάγγελος Γρηγορούδης είναι Καθηγητής στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (2002-) σε θέματα διαχείρισης διαδικασιών ποιότητας.

Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο Κρήτης απ’ όπου πήρε το διδακτορικό δίπλωμα το 1999. Είναι Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων.

Είναι επίσης εθνικός εκπρόσωπος στην EURO (Association of European Operational Research Societies) και την IFORS (International Federation of Operational Research Societies), Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών και μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Ποιότητας (senior member), της Επιστημονικής Εταιρείας Sigma Xi, της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης και της International Society on Multiple Criteria Making.

Έχει λάβει βραβείο εξαίρετης διδασκαλίας μέλους ΔΕΠ 2019 από το Πολυτεχνείο Κρήτης, εύφημο μνεία από την Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών, βραβεία καλύτερης εργασίας από την Academy of Business and Administrative Sciences και το World Automation Congress και χρυσό βραβείο στα Healthcare Business Awards 2017.