Δημοσιεύτηκε 03 Μαΐου, 2017

Το Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης και η εταιρία Spir.to Branding & Design διοργανώνουν εκδήλωση για το Branding, με θέματα :


1) Τρία βασικά βήματα για ένα χαρισματικό Brand
Oμιλητής : Σπύρος Δρακάτος
Branding Consultant / Ιδρυτής του SPIR.TO
Branding Agency / www.spir.to
2) Κατοχύρωση, προστασία ονόματος και εμπορικού σήματος
Oμιλητής : Αρτέμης Σαϊτάκης
Διευθυντής ΕΤΕΠ-Κρήτης

Μάθετε τα σωστά βήματα για το πως να δημιουργήσετε υπεραξία για το Brand σας, προκειμένου να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και πρωτοπόροι, είτε ξεκινάτε τώρα είτε έχετε εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων. Επίσης ενημερωθείτε για το τι απαιτείται για την κατοχύρωση και την προστασία του ονόματος και του εμπορικού σας σήματος. Η εκδήλωση απευθύνεται σε υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις καθώς και σε άτομα που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν νέες επιχειρήσεις και θέλουν να ενημερωθούν για θέματα που σχετίζονται με το branding και την κατοχύρωση ονόματος και εμπορικού σήματος. Θα έχετε την ευκαιρία για ερωτήσεις, απορίες και να μοιραστείτε σκέψεις και ιδέες.

Πρόγραμμα:
14:00 -14:30 Εγγραφή
14:30 – 15:15 Ομιλία ” Τρία βασικά βήματα για ένα χαρισματικό Brand” Σπύρος Δρακάτος
15:15 – 15:30 Ερωτήσεις
15:30 – 16:15 Ομιλία “Κατοχύρωση, προστασία ονόματος και εμπορικού σήματος” Αρτέμης Σαϊτάκης
16:15 – 16:30 Eρωτήσεις
16:30 – 17:00 Cafe / Networking

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (Ν. Πλαστήρα 100, Βασιλικά Βουτών, κεντρικό κτίριο ΙΤΕ, α΄ όροφος- αίθουσα 1)
είναι ανοικτή το κοινό χωρίς κόστος, με προκράτηση θέσης.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ https://spir.to/stepc_speech.html και κατοχυρώστε τη θέση σας.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 5 Μαΐου (ώρα 15:00).

Πληροφορίες: Νόρα Φραγκιαδουλάκη, τηλ. 2810 391900

Λίγα λόγια για τους ομιλητές:

Σπύρος Δρακάτος
Σπούδασε οπτική επικοινωνία στη σχολή Βακαλό και στο Ravensbourne College του Λονδίνου.
Δραστηριοποιείται στο χώρο του branding και της οπτικής επικοινωνίας τα τελευταία 25 χρόνια. Για 12 χρόνια δίδαξε οπτική επικοινωνία στον Ακτο, τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο Τέχνης, Design & Media στην Ελλάδα . Είναι συνιδρητής του πολυβραβευμένου ( σε Ελλάδα και εξωτερικό ) δημιουργικού γραφείου SPIR.TO.
Το SPIR.TO είναι ένα online δημιουργικό γραφείο με συνεργάτες και πελατολόγιο από όλο τον κόσμο. Ειδικεύεται στο branding, τη στρατηγική και το σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια ως ομιλιτής και έχει δημιουργήσει και διδάξει workshops σε Ελλάδα και εξωτερικό στο χώρο του branding και του design.
www.spir.to

Αρτέμης Σαϊτάκης
Σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε Βιοτεχνολογία και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών.
Εργάζεται σαν Ειδικός Λειτουργικός Επιστήμονας στο Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας. Από το 1997 είναι παράλληλα Διευθυντής στο Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ). Έχει δημιουργήσει επιχειρήσεις και έχει υποστηρίξει τη δημιουργία και ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων στο ΕΤΕΠ-Κ.
Έχει συμμετάσχει σε ένα μεγάλο αριθμό έργων ΕΤΑΚ που σχετίζονται με Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Περιφερειακή Ανάπτυξη, Μεταφορά Τεχνολογίας, Τεχνολογικά Πάρκα και Θερμοκοιτίδες Επιχειρήσεων, και Διαχείριση και Αξιοποίηση Διανοητικής Ιδιοκτησίας. Έχει επίσης οργανώσει και υλοποιήσει μεγάλο αριθμό προγραμμάτων κατάρτισης και εκπαίδευσης ιδιαίτερα στην τεχνολογική και νεανική επιχειρηματικότητα και έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής σε περισσότερα από 100 συνέδρια και εκδηλώσεις σε πολλές χώρες.
www.stepc.gr