Δημοσιεύτηκε 13 Νοεμβρίου, 2020

Πρόσκληση συμμετοχής στο ATHEX Innovation | Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών & Κέντρο ACEin ΟΠΑ

Οι αιτήσεις γα το  «ATHEX Innovation Program» που διοργανώνει ο Όμιλος Χρηματιστήριου Αθηνώνσε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας (ACEin) του ΟΠΑ μολις άνοιξαν. 
Απευθύνεται κυρίως ερευνητικές ομάδες και σε επιχειρηματικά σχήματα που ασχολούνται στον ευρύτερο κλάδο του Χρηματιστηρίου και της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας (Capital Markets Infrastructure και FinTech) αναπτύσσοντας τεχνολογικές λύσεις ή/ και μοντέλα που μπορούν να έχουν εφαρμογή στον Όμιλο.

Επισυναπτόμενη μπορείτε να βρείτε και τη σχετική ανακοίνωση εδώ
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί διαδικτυακά και για να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα στο link εδώ.

Επιπλέον, με τη συμμέτοχή τους θα έχουν την ευκαιρία:

·         Να παρακολουθήσουν μια σειρά από πρακτικά σεμινάρια και εργαστήρια σε επίκαιρα γνωστικά αντικείμενα των ψηφιακών τεχνολογιών και της χρηματιστηριακής διοίκησης,

·         Να γνωρίσουν εξειδικευμένα στελέχη του οικοσυστήματος της κεφαλαιαγοράς  και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές σε πιθανές ιδέες που έχουν,

·         Να δουλέψουν πάνω σε σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος με την καθοδήγηση της οργανωτικής επιτροπής και να παρουσιάσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες/λύσεις τους.

Στόχος είναι η πιθανή συνεργασία για την αξιοποίηση των τεχνολογικών λύσεων (συστήματά, μοντέλα, υπηρεσίες) από το ίδιο το Χρηματιστήριο αλλά και το ευρύτερο οικοσύστημα κεφαλαιαγοράς εντός και εκτός Ελλάδος.