Έναρξη εθελοντικής εργασίας στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης

Δημοσιεύτηκε 03 Αυγούστου, 2020

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τον Αγαμέμνονα Απλαδά, ο οποίος θα εργαστεί εθελοντικά στο ΕΤΕΠ-Κρήτης για 3 μήνες, την περίοδο Αύγουστος-Οκτώβριος 2020. Ο Αγαμέμνων είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης υπολογιστών και θα συμμετάσχει στην υλοποίηση του έργου SMEInnoBoost, χάρη στην πρωτοβουλία της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συνοριακών Περιφερειών (AEBR) με την ονομασία “Interreg Volunteer Youth – IVY” (www.interregyouth.com).

Στόχος του έργου SMEInnoboost είναι να υποστηρίξει και να ενισχύσει την καινοτομική ικανότητα των ΜΜΕ στα Βαλκάνια, προκειμένου να συμβάλουν στην έξυπνη και βιώσιμη ανάπτυξη.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, δείτε: www.smeinnoboost.org.

Σχετικά με την απόφασή του να συμμετάσχει σε αυτό το έργο, ο Αγαμέμνων λέει: «…Χαίρομαι που το Interreg Volunteer Youth (IVY) μου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχω σ’ αυτό το καινοτόμο έργο. Είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος της ομάδας IVY και που μου δίνεται η ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία και να συνεισφέρω στην αλληλεγγύη μεταξύ των περιφερειών. Μέσα από την ενασχόληση μου με το έργο θα βελτιώσω όχι μόνο τις δεξιότητές μου στον τομέα των υπολογιστών αλλά και τις δεξιότητες επικοινωνίας.. “