Οι συνεργασίες μέσω του προγράμματος EYE συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία

Δημοσιεύτηκε 30 Αυγούστου, 2022

Η Giorgia, η Ιταλίδα Νέα Επιχειρηματίας ήρθε από την Ισπανία τον Μάιο και ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον Έλληνα Επιχειρηματία Υποδοχής Ελπιδοφόρο. Η Giorgia σχεδιάζει να δημιουργήσει μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), η οποία θα οργανώνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες για νέους που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση ή ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να  εμπλουτίσουν τις γνώσεις στο εξωτερικό. Πιστεύει ότι η εμπειρία της στον φορέα Υποδοχής «Wheeling2help NGO», είναι μια μεγάλη και σημαντική ευκαιρία μάθησης για εκείνη.

Η ίδια σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας της με τον Ελπιδοφόρο, θα παρέχει υποστήριξη για την διοργάνωση εκδηλώσεων, εργαστηρίων και περιβαλλοντικών και εκπαιδευτικών υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Η Giorgia αναμένει από τη συνεργασία της με τον επιχειρηματία υποδοχής να αποκτήσει χρήσιμες γνώσεις για τη σύσταση και τη λειτουργία της δικής της ΜΚΟ, ενώ ο Ελπιδοφόρος θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με μια δυναμική και δραστήρια επιχειρηματία, η οποία μπορεί να συνεισφέρει και να βοηθήσει με τις γνώσεις της.

Η συνεργασία τους είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου αλλά οι δύο επιχειρηματίες ζήτησαν να παραταθεί μέχρι και το Νοέμβριο, με σκοπό να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ακόμα περισσότερες κοινές επιχειρηματικές δράσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα τοπικά σημεία επαφής :