Δημοσιεύτηκε 03 Φεβρουαρίου, 2014

6th Project  &  7th Quality Management Board Meeting

Την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας, στο Ηράκλειο, συνάντηση των εταίρων του έργου FINNO (Mechanism for Fostering Innovation in South East Europe)  με τη συμμετοχή εταίρων από τη Σλοβενία, την Κροατία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Σερβία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Αυστρία την Ιταλία και την Ελλάδα.

Στόχος του έργου που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Νοτιοανατολική Ευρώπη” στο πλαίσιο της “Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας” είναι να συνεισφέρει στην ενίσχυση της καινοτομικότητας των χωρών της ΝΑ Ευρώπης.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας των χωρών της περιοχής, το έργο προτείνει τη δημιουργία μιας μόνιμης επιτροπής για την Καινοτομία (FINNO Committee) που θα παρέχει υποστήριξη σε θέματα πολιτικών καινοτομίας.

Σημειώνεται ότι μέσω ενός ηλεκτρονικού εργαλείου, γίνεται αξιολόγηση της καινοτομικότητας σε περισσότερες από 650 επιχειρήσεις από τις χώρες που συμμετέχουν.
Αν μια επιχείρηση ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην έρευνα, μπορεί να επικοινωνήσει με το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (τηλ. 2810391900, e-mail: george at stepc.gr).

Περισσότερες πληροφορίες στο website του έργου:
www.finnoeurope.eu  

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την συνάντηση των εταίρων του έργου FINNO που πραγματοποιήθηκε στο ΕΤΕΠ-Κ /ΙΤΕ 4 & 5 Φεβρουαρίου 2014.Οι συμμετέχοντες εταίροι από την Αυστρία, την Κροαατία, την Ιταλία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Ουγγαρία, τη Σλοβενία, την Σερβία και τη Ρουμανία εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άριστη οργάνωση και την κρητική φιλοξενία.