ΕΤΕΠ-Κ: Ένα κέντρο προώθησης και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΔΑΠ ΕΤΕΠ-Κ Α.Ε.

Ο Δημήτρης Χατζηδάκης έχει διαγράψει μια σταδιοδρομία τριών δεκαετιών στη δυναμική σφαίρα της ψηφιακής τεχνολογίας και των εφαρμογών της στο χώρο της διαφήμισης, των online υπηρεσιών και του ηλεκτρονικού εμπορίου, ως συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Phaistos Networks Α.Ε.

Με την ακλόνητη δέσμευσή του απέναντι στην καινοτομία και υπό την καθοδήγησή του, η Phaistos Networks έχει παρουσιάσει μια πλειάδα επιτυχημένων έργων, που υπερβαίνουν τα τεχνολογικά όρια και έχουν αποτελέσει σημεία αναφοράς στον κλάδο, προσφέροντας αξία στο οικοσύστημα και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Πέρα από την επαγγελματική του δραστηριότητα, ο Δημήτρης Χατζηδάκης είναι επίσης ένθερμος υποστηρικτής της τοπικής κοινότητας. Συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες και προγράμματα που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των τοπικών ταλέντων και στην προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Το ταξίδι του Δημήτρη Χατζηδάκη συνεχίζεται ως Διευθύνων Σύμβουλος της Phaistos Networks, με στόχο να διασφαλίσει ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να ευδοκιμεί και να πρωτοστατεί σε μια εποχή συνεχούς καινοτομίας και εξέλιξης.