Από το Κοσσυφοπέδιο στην Ελλάδα μέσω του προγράμματος Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες - Μια νέα συνεργασία μόλις ξεκίνησε!

Δημοσιεύτηκε 31 Μαΐου, 2022

Ο Visar Kukaqi, ο Νέος Επιχειρηματίας από το Κοσσυφοπέδιο, έφτασε στο Ηράκλειο Κρήτης την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να συνεργαστεί για 6 μήνες με την Ελληνίδα Επιχειρηματία Υποδοχής, Evelynne Bakinta (και την Επιχείρηση Υποδοχής Office Louka Petraki 1).

Η Evelynne θα τον εμπνεύσει να κυνηγήσει το επιχειρηματικό του όνειρο με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Παράλληλα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του ως προς την ανάπτυξη της επιχειρηματικής του ιδέας και τη διοίκηση της επιχείρησης του. 

Η ίδια, θα επωφεληθεί σίγουρα μέσω αυτής της διαδικασίας. Θα έχει την ευκαιρία για νέες συνεργασίες ενώ θα ενημερωθεί για ξένες αγορές και ίσως να επεκτείνει και τις δραστηριότητες της.

Το πρόγραμμα Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες,  δίνει στον Visar την ευκαιρία να ενισχύσει την καριέρα του και στην Evelynne την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν δραστήριο επιχειρηματία που μπορεί να συμβάλει στην επιχείρησή της με νέες δεξιότητες και γνώσεις.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους τους!

*Στο πρόγραμμα EYE, συμμετέχουν επιχειρηματίες από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις χώρες που εντάσσονται στο πρόγραμμα COSME (Αλβανία, Αρμενία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ισλανδία, Κόσοβο, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Τουρκία και Ουκρανία) καθώς και επιχειρηματίες από τις ακριτικές περιοχές και τις υπεράκτιες χώρες και εδάφη της ΕΕ.

Ενδιάμεσοι οργανισμοί: