Δημοσιεύτηκε 05 Ιουλίου, 2010

Ειδική εκδήλωση με θέμα την επιχειρηματικότητα διοργανώνει το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς» και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, με αφορμή την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων για το βραβείο 2010.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010 στις 18:30 στην Αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς» θα απονεμηθεί για τρίτη φορά φέτος  σε νέους και νέες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών και πέρα από την ηθική αναγνώριση συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο €50.000 που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση.
Στην εκδήλωση πρόκειται να συμμετάσχουν νέοι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη δική τους επιχειρηματική εμπειρία ενώ θα παρίσταται και  ο νικητής του Βραβείου για το 2009, κ. Μιχάλης Ναυπλιώτης από τo zoo.gr ο οποίος θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους τη δική του εμπειρία.
Το βραβείο, με οργανωτικό και επιστημονικό συνεργάτη το ALBA Graduate Business School, θεσπίστηκε από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου, ιδρυτή των Easy Group και Stelios Philanthropic Foundation (www.stelios.org) και χορηγείται σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας (www.leshiepi.gr)
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής είναι η 27/9/2010 και ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου το Νοέμβριο του 2010 κατά την Τελετή Απονομής των ετήσιων βραβείων Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια του Βραβείου και οδηγίες συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα: www.stelios.org. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με την οργανωτική ομάδα του Βραβείου στο email: steliosaward@alba.edu.gr και στο τηλέφωνο 210-8964531 (εσωτ. 320).

Πρόγραμμα Εκδήλωσης