Δημοσιεύτηκε 06 Μαΐου, 2019

Πρόκειται για μια σειρά από σύντομες ομιλίες οι οποίες έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν και να δικτυώσουν.

 

Συναντώνται σε χαλαρό κλίμα, επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Design, της Νομικής και γενικά Κόσμος που έχει ανησυχίες και ιδέες, που δημιουργεί, ενδιαφέρεται για την τεχνολογία και το επιχειρείν.



Οι ομιλητές αποτελούνται από επαγγελματίες, επιχειρηματίες, καθηγητές, δημόσια πρόσωπα, φοιτητές και ερευνητές που έχουν εμπειρία, πάθος για το αντικείμενο τους και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί σου. Θέλουν να σε ενθαρρύνουν και να σε υποστηρίξουν στο δρόμο που ακολουθείς.



Είναι μια σημαντική ευκαιρία για δικτύωση με κόσμο που είναι αποφασισμένος να προσπαθεί ανεξαρτήτως περιβάλλοντος.


 

===================================================



Ο Youth Entrepreneurship Club είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 2015.



Η αποστολή του οργανισμού είναι να υποστηρίζει και να καθοδηγεί νέους ώστε να δημιουργούν εγχειρήματα με κοινωνικό ή οικονομικό αντίκτυπο.



Όραμα του οργανισμού, η δημιουργία κοιτίδων δημιουργίας και επιχειρηματικότητας μέσα στις πόλεις που θα αποτελέσουν έμπνευση και θα υποστηρίζουν νέους, ώστε να δημιουργούν θετικό κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο από την Ελλάδα για όλο τον πλανήτη.