ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΙΤΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 19/9: Στήριξη της καινοτομίας στην Κρήτη: δράσεις, συνέργειες και επόμενα βήματα

Δημοσιεύτηκε 14 Σεπτεμβρίου, 2018

Tο Πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ και το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης  (ΕΤΕΠ-Κ) του ΙΤΕ σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα: “Στήριξη της καινοτομίας στην Κρήτη: δράσεις, συνέργειες και επόμενα βήματα” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00 μμ στο Αμφιθέατρο Γ. Λιάνης, του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), Ηράκλειο Κρήτης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η σύντομη ανασκόπηση των κοινών δράσεων στήριξης της καινοτομίας της περυσινής χρονιάς και ο σχεδιασμός των δράσεων και συνεργειών για τη νέα χρονιά.

Βασικός άξονας των νέων δράσεων αποτελεί η ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ ερευνητικών ομάδων ή startups και των τοπικών επιχειρήσεων καθώς και η περαιτέρω διασύνδεση του τοπικού οικοσυστήματος καινοτομίας με δίκτυα χρηματοδότησης, προβολής και πληροφόρησης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και ερευνητές με ώριμα ερευνητικά αποτελέσματα, τοπικές startups, τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες καθώς και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • makridaki[at]praxinetwork.gr, τηλ: 2810 391 966
  • arsenis.spyros[at]nbg.gr, τηλ: 210 95 03 329