Δημοσιεύτηκε 07 Δεκεμβρίου, 2011

 

Ηράκλειο, 1η Δεκεμβρίου 2011 – Η Cytech Ε.Π.Ε.  η οποία είναι εγκατεστημένη στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, επεκτείνει ως πάροχος λογισμικού Mobile Marketing τη δραστηριότητά της και στην Κένυα, παρέχοντας υπηρεσίες SMS Marketing.

Η εταιρία AirTouch Connections Limited, ο νέος πελάτης της Cytech Ε.Π.Ε. είναι πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Κένυα και λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2006. Μέχρι τώρα, η εταιρία απαριθμεί μια πελατιακή βάση με πάνω από 19.450 λογαριασμούς και η εταιρία φημίζεται για την τελειότητα και αξιοπιστία στην παροχή των υπηρεσιών της.

Από σήμερα, η AirTouch μπορεί να διευρύνει τη δραστηριότητά της και στο πεδίο του SMS marketing, βασιζόμενη στην Πλατφόρμα SMSP, που απέκτησε από τη Cytech Ε.Π.Ε., προσφέροντας στους πελάτες της ένα μοναδικό συνδυασμό από μονόδρομες υπηρεσίες Μαζικών SMS, και ένα ευρύ φάσμα διαδραστικών υπηρεσιών SMS (μεταξύ άλλων Ψηφοφορία με SMS, Διαφημιστικά SMS, Κουίζ μέσω SMS, Καταγραφή της Κοινής Γνώμης μέσω SMS, Διαγωνισμών, Εγγραφής σε υπηρεσίες) ανάλογα με τις επί μέρους ανάγκες τους.

“Η Κένυα μπορεί να θεωρηθεί ως μια αναδυόμενη αγορά στην τεχνολογία του mobile marketing και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με τη νέα αυτή συνεργασία μας ενδυναμώνοντας την παρουσία μας στην Ανατολική Αφρική. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και συνεπώς να διευρύνουμε και το πελατολόγιο μας, πάντα με την δέσμευση προς τους πελάτες μας για υπηρεσίες καλής ποιότητας.” δηλώνει ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης, συνιδρυτής της Cytech ΕΠΕ.

“Από τη στιγμή που τα κινητά τηλέφωνα έκαναν την εμφάνισή τους στην Κένυα, πριν από 10 χρόνια, το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον αποδεκτό από όλους ως ένα απαραίτητο εργαλείο και έχει πάνω από 25 εκατ. συνδρομητές. Ώντας επίσης ένα μέσο μεταφοράς χρημάτων – με τη δημιουργία του περίφημου MPESA, κανείς στην Κένυα δεν παραλείπει πλέον να διαβάσει το κάθε SMS που λαμβάνει. Πάνω σε αυτή τη βάση αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τη Cytech Ε.Π.Ε. για να βοηθήσουμε τους τοπικούς προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να παρέχουν στους πελάτες τους καλύτερες τιμές και ποιότητα χρησιμοποιώντας το Mobile SMS Marketing” δηλώνει ο κ. Ντομινίκ Ογκέτο (Dominic Ogeto), Γενικός Διευθυντής της AirTouch Connections Limited.

Η Πλατφόρμα SMS της Cytech (http://www.mobile-marketing-platform.com) είναι μία λύση software με δυνατότητα ιδιωτικής ετικέτας, που σχεδιάστηκε για καμπάνιες SMS marketing και εξελίσσεται σε ηγέτη του λογισμικού SMS Marketing στην Ελλάδα, υποστηριζόμενη από διεθνής συνεργασίες, με πελάτες στην Ευρώπη, τη Β.Αμερική, την Αφρική και την Ασία.

Για πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα αδειών χρήσης της υπηρεσίας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το info [AT] smsp.gr