Δημοσιεύτηκε 02 Μαρτίου, 2015

Το Mobile World Congress  αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, όπου οι ηγέτες του χώρου της τεχνολογίας παρουσιάζουν τεχνολογικά, εμπορικά και επιστημονικά επιτεύγματα στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Εταιρίες όπως η Android, Samsung, Google, Hitachi, Nokia, Ericsson, Vodafone αποτελούν μερικούς μόνο από τους  εκθέτες.


Στο κορυφαίο αυτό γεγονός, που και φέτος θα φιλοξενηθεί, στη Βαρκελώνη (2-5 Μαρτίου 2015) και αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 85.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο,  δυναμικό παρόν θα δώσουν η εταιρεία του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κρήτης) Cytech αλλά και η  εταιρεία SingularLogic  που διατηρεί υποκατάστημα στο ΕΤΕΠ-Κρήτης.


Η εταιρεία Cytech  παρέχει καινοτόμες λύσεις λογισμικού στον χώρο του mobile, διαθέτει business software για εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και παρόχους value-added υπηρεσιών καθώς και mobile and proximity marketing υπηρεσίες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μετά από τρία χρόνια συνεχόμενης παρουσίας ως εκθέτης στο MWC, φέτος η ομάδα της Cytech Mobile, θα συμμετάσχει ξανά με το Ελληνικό Περίπτερο, που θα βρίσκεται στο App Planet, Hall 8.1 I49. Η εταιρεία θα παρουσιάσει την νέα Amazon Cloud – based έκδοση της σουίτας mCore Business Software .


Η εταιρεία SingularLogic αποτελεί ένα από τους ισχυρότερους Ομίλους Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα.


Στην παγκόσμια αυτή “γιορτή” των ασύρματων επικοινωνιών και των νέων τεχνολογιών η SingularLogic  συμμετέχει για δεύτερη φορά και θα βρίσκεται στο ίδιο περίπτερο, με την ελληνική αποστολή του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ / Hall 8.1 – booth I49). Με τη συμμετοχή της στοχεύει στην ανταλλαγή εμπειριών με αντίστοιχες επιχειρήσεις του κλάδου άλλων χωρών και τη δημιουργία διεθνών συνεργασιών.