Ο υποψήφιος Βουλευτής νομού Ηρακλείου, Φραγκίσκος Λαμπρινός στο ΙΤΕ : Κλειδί για το μέλλον του Ηρακλείου η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα

Δημοσιεύτηκε 27 Απριλίου, 2023

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Φραγκίσκος Λαμπρινός. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΙΤΕ, καθ. Νεκτάριο Ταβερναράκη, τον Αντιπρόεδρο ΔΣ και Δ/ντη του Ινστιτούτου Πληροφορικής καθ. Δημήτρη Πλεξουσάκη, τον Δ/ντη του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας καθ. Γιάννη Βόντα και τον Διευθυντή του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης Δρ. Γιώργο Παπαμιχαήλ. 

Ο Φραγκίσκος Λαμπρινός, ξεναγήθηκε στις πρωτοπόρες εταιρίες του ΕΤΕΠ Κρήτης και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας που παράγεται και αξιοποιείται στο ΙΤΕ προς όφελος της κοινωνίας, καθώς και την υπερηφάνεια που αισθάνεται η τοπική κοινωνία για το έργο του Ιδρύματος. Υπογράμμισε, πως, η έμπρακτη υποστήριξη της έρευνας και της καινοτομίας με κάθε δυνατό τρόπο, είναι απαραίτητη για την ευημερία του τόπου. 

Περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη μπορείτε να διαβάσετε εδώ.