Παράταση υποβολής αιτήσεων // Hackathon for Health and Wellness Crete 2024

Δημοσιεύτηκε 20 Μαρτίου, 2024

Oι αιτήσεις συμμετοχής για το Hackathon for Health and Wellness Crete 2024 παρατείνονται μέχρι τις 07 Απριλίου 2024!

Ο διαγωνισμός οργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης / Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας, το Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας (ITE) / Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τη Θερμοκοιτίδα/Επιταχυντή νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), τον Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ευφυή Υγεία: Ιατρική Ακριβείας και Καινοτόμες Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Υγείας (smartHEALTH), τον Ευρωπαϊκό Κόμβο Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση (GR digiGOV-innoHUB) και το Elevate Greece.

Στόχος του είναι η ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών που θα συμβάλλουν στη βελτίωση διαδικασιών και υπηρεσιών στον Δημόσιο Τομέα και στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, εστιάζοντας στον τομέα της «Υγείας και Ευεξίας», σύμφωνα με τη Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι προκλήσεις του διαγωνισμού διαμορφώθηκαν με βάση τα πορίσματα της Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για τη Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης κατά την Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Το Hackathon θα πραγματοποιηθεί στις 20–21 Απριλίου 2024, ταυτόχρονα στο Ηράκλειο Κρήτης στις εγκαταστάσεις του ΙΤΕ και στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις της Θερμοκοιτίδας/Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την υποστήριξη μεντόρων από το Μητρώο του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και της Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων Αθήνας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.