Δημοσιεύτηκε 03 Ιουνίου, 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ‘ΕΝΟΙΚΩΝ’ΤΟΥ ΕΤΕΠ-Κρήτης

Την Παρασκευή 20/05/2011, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στην αίθουσα συναντήσεων του Α κτιρίου του ΕΤΕΠ-Κ,  η παρουσίαση των δραστηριοτήτων δυο νέων εταιρειών

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Ε.Π.Ε. και ΜEDOTICS HELLAS Ε.Π.Ε. καθώς και της Ανεξάρτητης Αρχής Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), που εγκαταστάθηκαν στο ΕΤΕΠ-Κρήτης στις αρχές του 2011.

Το πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Ε.Π.Ε. (http://www.greeninnovation.gr)  είναι ο σχεδιασμός, η μελέτη, η κατασκευή και η εφαρμογή συνδυασμένων λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας με τη χρήση συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας.

Η ΜEDOTICS HELLAS Ε.Π.Ε. (http://www.medotics.com) εξειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών με έμφαση στην ιατρική ρομποτική. Λειτουργεί σε δύο κατευθύνσεις, με πρώτη την παροχή ερευνητικών υπηρεσιών (custom Research & Development) και δεύτερη την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) (http://www.eett.gr), αποτελεί τον Εθνικό Ρυθμιστή που ελέγχει, ρυθμίζει και εποπτεύει: (α) την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών, στην οποία δραστηριοποιούνται οι εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ασύρματων επικοινωνιών και διαδικτύου και (β) την ταχυδρομική αγορά, στην οποία δραστηριοποιούνται οι εταιρείες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ταχυμεταφοράς. Επιπλέον, η ΕΕΤΤ ασκεί τις αρμοδιότητες Επιτροπής Ανταγωνισμού στις εν λόγω αγορές.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση

foto 1

foto 2

foto 3