«Προώθηση και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Κρήτης από το ΕΤΕΠ Κρήτης»

Δημοσιεύτηκε 08 Απριλίου, 2024

Το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ Κρήτης) στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Τεχνολογικό Πάρκο Primorski Tehnološki Park της Σλοβενίας, συμμετέχει και φέτος στην πρωτοβουλία «EUSAIR POPRI youth», η οποία στοχεύει στην προώθηση και στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Η δράση απευθύνεται σε ομάδες μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίες καλούνται να καταθέσουν επιχειρηματικές ιδέες και προτάσεις με σκοπό να αξιολογηθούν και, εφόσον διακριθούν, να λάβουν μέρος στον διεθνή τελικό διαγωνισμό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Σίμπενικ της Κροατίας στις 15 και 16 Μαΐου του 2024, μαζί με τις ομάδες που θα έχουν επιλεγεί από όλες τις χώρες που θα συμμετέχουν (Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία και Σλοβενία).

Επισημαίνεται ότι για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στη δράση, η συνοδεία κηδεμόνα είναι απαραίτητη. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής στο Σίμπενικ θα καλυφθούν από το ΕΤΕΠ Κρήτης για 2 μέλη της ομάδας (σημ. τα έξοδα καλύπτονται μόνο για τους 2 μαθητές και όχι για τους συνοδούς ή κηδεμόνες).

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά από 8 Απριλίου 2024 έως 30 Απριλίου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Εύη Μπάστα (ΕΤΕΠ Κρήτης), 2810391908 ή/και να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα https://popri.si/en