Πρόγραμμα Attract2Invest από το EIT Health για στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων στα πρώτα τους βήματα

Δημοσιεύτηκε 26 Ιουνίου, 2023

Ξεκινάει και φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα Attract2Invest από το EIT Health με σκοπό να υποστηρίξει νεοφυείς επιχειρήσεις από τον τομέα της υγείας σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης.

Οι επιχειρήσεις που θα επιλεγούν θα λάβουν υποστήριξη όχι μόνο για να βρουν χρηματοδότηση σποράς (seed) ή Α’ Γύρου (series A), αλλά και για να διαχειριστούν τις μακροπρόθεσμες σχέσεις τους με επενδυτές με αποτελεσματικό τρόπο.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, startups και spinoffs από τον τομέα της υγείας.

Αιτήσεις στο πρόγραμμα Attract2Invest γίνονται δεκτές μέχρι τις 21 Ιουλίου 2023 εδώ.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 (ώρα Ελλάδας 14.00) θα πραγματοποιηθεί σχετικό webinar όπου διοργανωτές και μέντορες του προγράμματος Attract2Invest θα παρουσιάσουν τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τη διαδικασία, τις προθεσμίες υποβολής, ενώ θα μπορείτε να υποβάλετε τις δικές σας ερωτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΚΤ, Εθνικό Κόμβο του ΕΙΤ Health, και σε συγκεκριμένα με τον Γιώργο Μέγα, Συντονιστή EIT Health Hub, megas@ekt.gr.

Περισσότερες πληροφορίες θα δείτε εδώ