Δημοσιεύτηκε 14 Απριλίου, 2020

Το Startup Weekend Remote COVID-19 έρχεται στις 24-26 Απριλίου 2020, για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο και εξ’ αποστάσεως. Tο SW καλεί δημιουργικούς ανθρώπους να συνεργαστούν, ώστε να βρούν λύσεις σχετικές με τον Covid-19.


Το Startup Weekend (In partnership with Google for Startups) είναι ένας από τους δημοφιλέστερους θεσμούς ανάπτυξης της νεανικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως. Οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και καλούνται μέσα σε 54 μόνο ώρες να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν ολοκληρωμένα επιχειρηματικά σχέδια, υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών–μεντόρων από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και επενδυτικό χώρο. Κι αυτή τη φορά, θα γίνουν όλα από το σπίτι σου! 


Για πρώτη φορά, εν δυνάμει startuppers απ’ όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν προβλήματα που προκύπτουν από την κατάσταση της παγκόσμιας πανδημίας, και εστιάζουν στις επιχειρηματικές λύσεις της επόμενης ημέρας.

Δηλώνοντας δωρεάν συμμετοχή εδώ bit.ly/swgr20

  1. θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις πάνω στην ιδέα σου
  2. θα λάβεις συμβουλές από μέντορες και ανθρώπους της αγοράς
  3. θα συνεργαστείς με άλλα άτομα που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα
  4. θα αξιολογηθείς για την ιδέα σου από έμπειρους κριτές του χώρου και
  5. θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τη δική σου startup!

Το Startup Weekend GREECE REMOTE COVID-19 θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου remotely για τους συμμετέχοντες, και οποιοσδήποτε μπορεί δωρεάν να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη, 23 Απριλίου. Για να πραγματοποιηθεί αυτό το τριήμερο, συνεργάζονται όλα τα Startup Weekends ανά την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλος), αλλά και η ομάδα του Bizrupt για την Κρήτη.

Σύντομα θα ανακοινωθούν όλοι οι μέντορες της εκδήλωσης αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες στο: greece@startupweekend.org ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook (facebook.com/swathens/).

To facebook event:

www.facebook.com/events/s/startup-weekend-greece-covid-1/2264125840561746/