Δημοσιεύτηκε 15 Ιανουαρίου, 2020

Το H2B HUB και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece διοργανώνουν την εκδήλωση «Η Επιχειρηματικότητα αύριο: Προκλήσεις και Ευκαιρίες της Ψηφιακής Εποχής» με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρώτου κύκλου του προγράμματος VentureGarden στο Ηράκλειο.

 

Πέμπτη 23/01, 17:30 || Αίθουσα Καστελλάκη, Eπιμελητήριο Ηρακλείου

 

H σύγχρονη επιχειρηματικότητα σε όλους τους κλάδους είναι συνυφασμένη με την ραγδαία ανάπτυξη των τεχνολογικών λύσεων. Οι νέοι επιχειρηματίες προετοιμάζουν φιλόδοξα επιχειρηματικά μοντέλα που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τα δεδομένα ενός κλάδου. Πώς όμως μπορούν να εκμεταλλευτούν οι υφιστάμενες επιχειρήσεις αυτές τις εξελίξεις; Πώς μπορούν να ανταπεξέλθουν στον νέο ανταγωνισμό που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία;Η διαχείριση της Ψηφιακής Μετάβασης
δεν προϋποθέτει γνώσεις τεχνολογίας, αλλά μηχανισμούς διοίκησης που αναδεικνύουν την καινοτομία και εξασφαλίζουν την ευελιξία.

 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πρύτανης του Alba Καθηγητής Κωνσταντίνος Αξαρλόγλου για τον ρόλο του Manager στην μετάβαση αυτή, ο Καθηγητής του Αlba Νικόλας Καρουζάκης για το παράδειγμα του τραπεζικού-ασφαλιστικού κλάδου και τις τεχνολογίε, και οι επιχειρηματίες Χριστίνα Χαλκιαδάκης (Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Super Market Χαλκιαδάκης) και Μιχάλης Τσικνάκης (Cosmos Sport) για την δική τους εμπειρία με την ψηφιακή εξέλιξη των επιχειρήσεων τους. Παράλληλα, θα αναδειχθεί και ο ρόλος του προγράμματος Venture Garden στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την υποστήριξη επιχειρηματιών στην Κρήτη.Κράτησε την θέση σου εδώ:
https://www.eventbrite.com/e/89606450305