Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Κινητικότητα Νέων στο Εξωτερικό»

Δημοσιεύτηκε 28 Φεβρουαρίου, 2012

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Κινητικότητα Νέων στο Εξωτερικό»

Προσκεκλημένοι ομιλητές από το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας ήταν οι κ.κ. Αρτέμης Σαϊτάκης (Διευθυντής) και Γιώργος Παπαμιχαήλ (Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας), οι οποίοι  μίλησαν για:

– την Κινητικότητα Νέων και Υποψηφίων Επιχειρηματιών στο εξωτερικό

– τη Στήριξη Νέων Επιχειρηματιών από το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (Spin-off Εταιρίες)

– την Κινητικότητα Πτυχιούχων για Έρευνα από και προς το Εξωτερικό (Δίκτυο Euraxess)

Η εκδήλωση απευθυνόταν σε φοιτητές/τριες και πτυχιούχους. Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 01/03/12 στις 12:00 π.μ., στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών – Κτίριο Τμήματος Φυσικής (Αίθουσα Σεμιναρίων τρίτου ορόφου).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Διασύνδεσης στο τηλέφωνο 2810-394020.

Παρουσιάσεις της εκδήλωσης:

1. Κινητικότητα Πτυχιούχων για Έρευνα από και προς το Εξωτερικό: Το δίκτυο “EURAXESS”, Στόχοι και Υπηρεσίες, Jobs Portal, Γιώργος Παπαμιχαήλ, Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας, ΕΤΕΠ-Κ.

2. Κινητικότητα Νέων και Υποψήφιων Επιχειρηματιών στο Εξωτερικό: Το Πρόγραμμα “ERASMUS Νέοι Επιχειρηματίες”, Αρτέμης Σαϊτάκης, Διευθυντής ΕΤΕΠ-Κ.

3. Υποστήριξη Νέων Επιχειρηματιών από το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, Αρτέμης Σαϊτάκης, Διευθυντής ΕΤΕΠ-Κ.