Δημοσιεύτηκε 15 Μαρτίου, 2012

Η Cytech Ε.Π.Ε. η οποία είναι εγκατεστημένη στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης και είναι πάροχος λογισμικού Mobile Marketing συμμετείχε ως εκθέτης στο συνέδριο Mobile World Congress 2012, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2012 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Το μεγάλο αυτό γεγονός συγκέντρωσε χιλιάδες λάτρεις της τεχνολογίας, ηγέτες του κλάδου αλλά και πολλούς επισκέπτες, με εκθέτες από σχεδόν 200 χώρες. Η Cytech Ε.Π.Ε., μια από τις 8 Ελληνικές συμμετοχές, παρουσίασε τις υπηρεσίες της στο ‘mPowered Brands Zone’ Περίπτερο 2.1C62.

Μέσα από ένα ευρηματικό και διασκεδαστικό παιχνίδι στο περίπτερο της Cytech Ltd, οι επισκέπτες συμμετείχαν σε ένα διαγωνισμό Mobile Marketing έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν συμβολικά βραβεία. Η καμπάνια παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο η Mobile Marketing Platform της Cytech μπορεί να συνδυάσει διαφορετικά μέσα, όπως SMS, QR Codes και Near-Field Communications (NFC), σαν εργαλεία Mobile Marketing, στην ίδια καμπάνια.

Επιπλέον, η Bluevibe Proximity Marketing λύση της Cytech, κέρδισε την προσοχή των επισκεπτών, με τις Bluetooth και WiFi δυνατότητες της, οι οποίες επιτρέπουν επί τόπου διαφημιστικές προωθήσεις απευθείας στις συσκευές των καταναλωτών.

Ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης συν-ιδρυτής της Cytech ΕΠΕ, σχολίασε: “Είμαστε περήφανοι και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή μας στο Mobile World Congress 2012. Είχαμε κυριολεκτικά εκατοντάδες επισκέπτες στο περίπτερό μας – οι περισσότεροι από τον ευρύ τομέα του mobile marketing. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπάρχοντες πελάτες μας από όλο τον κόσμο για την επίσκεψη τους στο περίπτερο μας και τις πραγματικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις που είχαμε μαζί τους. Περιμένουμε ήδη με ανυπομονησία το MWC 2013!”.

Ο κ. Γιώργος Σασλής, Project Leader στη Cytech ΕΠΕ, πρόσθεσε: “Το λογισμικό μας για Mobile Marketing δοκιμάζεται καθημερινά σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας σε ένα τόσο ευρύ διεθνές κοινό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η αποδοχή τους από το ευρύ κοινό και τα ενθαρρυντικά σχόλια που λάβαμε μας δείχνει ξεκάθαρα πως είμαστε στον σωστό δρόμο και την κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να κινηθούμε. Πλέον ανυπομονούμε να εδραιώσουμε τις διεθνείς συνεργασίες που προέκυψαν από την παρουσία μας στο MWC κατά τους προσεχείς μήνες.”

 

Για τη Cytech Ε.Π.Ε.

H  Cytech είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών Mobile Marketing και Mobile εφαρμογών με παρουσία σε όλο τον κόσμο. Βασιζόμενη στην 10ετή εμπειρία της στο χώρο του Mobile Marketing, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα του Mobile Marketing και αναπτύσσει τις δικές της λύσεις, που προσαρμόζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Mobile Marketing, και πιο συγκεκριμένα bluetooth / proximity marketing, καμπάνιες SMS marketing, μαζικά SMS, και άλλων τύπων Event Marketing.