Η συνεργασία του Vasil και του Θάνου , μια από τις 10.600 επιτυχημένες συνεργασίες του προγράμματος Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες!

Δημοσιεύτηκε 07 Ιουλίου, 2022

Μια από τις 10.600 επιχειρηματικές συνεργασίες που έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες, είναι η συνεργασία του Vasil και Θάνου.

Ο νέος επιχειρηματίας από τη Βουλγαρία, Vasil Vranchev, θα συνεργαστεί με τον Έλληνα Eπιχειρηματία Yποδοχής Θάνο Αργυρίου, για 5 μήνες, στις Ράχες Φθιώτιδας (στον χώρο πολλαπλών χρήσεων, NISI Glamping)

️Μέχρι το τέλος της συνεργασίας τους, o Vasil αναμένει να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες για την αρχιτεκτονική και την κατασκευή οικολογικά βιώσιμων κατασκευών στη φύση, για τουριστικούς σκοπούς, θα μάθει χρήσιμες συμβουλές για μια επιτυχημένη επιχείρηση και θα επεκτείνει το δίκτυο επαφών του, με στόχο το στήσιμο και την ανάπτυξη της start-up εταιρείας του. Αντίστοιχα, o Θάνος θα λάβει μια δεύτερη γνώμη και ανασκόπηση για το μέχρι τώρα επιχειρηματικό του όραμα και τη δραστηριότητα της επιχείρησης του.

Το Πρόγραμμα δίνει στον Vasil την ευκαιρία να αποκτήσει γνώσεις για ένα διαφορετικό πολιτιστικό και οργανωτικό περιβάλλον, ενώ ο Θάνος θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν δραστήριο επιχειρηματία και να αποκτήσει νέες προοπτικές για την επιχείρησή του. Σίγουρα θα είναι μια επιχειρηματική επένδυση και για τους δύο. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους!

Τοπικό σημείο επαφής / Ενδιάμεσος Οργανισμός για το Νέο Επιχειρηματία: BCause Foundation

Τοπικό σημείο επαφής / Ενδιάμεσος Οργανισμός για τον Επιχειρηματία Υποδοχής: Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)