ΕΤΕΠ-Κ: Ένα κέντρο προώθησης και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας

Διοικητικό Προσωπικό

Η Ευσεβία (Εύη) Μπάστα είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Σπουδές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μετανάστευσης, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει βάσεις στις πολιτικές και κοινωνικές επιστήμες, τις διεθνείς σχέσεις και τη διπλωματία και μια ολοκληρωμένη κατανόηση της δυναμικής γύρω από αυτά τα θέματα.

Στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών της, συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus+ στις Βρυξέλλες επιδιώκοντας τη συνέργεια και την αλληλεπίδραση με διαφορετικά ακαδημαϊκά περιβάλλοντα. Ενώ κατά την πρακτική της στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ασχολήθηκε με θέματα διαχείρισης της περιφερειακής ενότητας Ζακύνθου. Το ενδιαφέρον της για το πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επιρρωνύεται μέσω της πρακτικής που πραγματοποίησε στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου κατά τη διάρκεια της οποίας διεξήγαγε έρευνα και επιμελήθηκε κείμενα στη θεματική της καταπολέμησης διακρίσεων και ανισοτήτων.

Η πρακτική της εμπειρία περιλαμβάνει την εργασία της ως Διοικητική Υπάλληλος σε μια επιχείρηση μεταφορών, στην οποία οι αρμοδιότητές της αφορούσαν στην εύρυθμη και ομαλή διαχείριση των διοικητικών υποθέσεων της εταιρείας, καθώς και στην επικοινωνία με τοπικούς φορείς της εκπαίδευσης, του τουρισμού και ιδιώτες.

Έχει άπταιστη γνώση αγγλικών και καλή γνώση γαλλικών.

Εργάζεται στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) ως διοικητική υπάλληλος.