GoBrand: Δράσεις προώθησης, υποστήριξης και ενίσχυσης του brand name των προϊόντων αγροδιατροφής και τουρισμού στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Το έργο GoBrand (www.gobrand.gr) που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα INTERREG Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020, σχετίζεται με την προώθηση και ανάδειξη του brand name των προϊόντων αγροδιατροφής και τουρισμού στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το έργο, στο οποίο επικεφαλής εταίρος είναι το Κυπριακό Εμπορικό & Βιομηχανικό tΕπιμελητήριο (ΚΕΒΕ) έχει προϋπολογισμό 1,1 εκ. € και προβλέπεται να ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο του 2020. Σε αυτό συμμετέχουν επίσης 5 εταίροι από την Ελλάδα, τα Βιομηχανικά Επιμελητήρια Λασιθίου και Χίου, οι αναπτυξιακές εταιρείες των Επιμελητηρίων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και το Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του παρόντος έργου στοχεύουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και του εξαγωγικού χαρακτήρα των ΜΜΕ καθώς και στην προβολή και προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων των συμμετεχουσών περιοχών της Ελλάδος και της Κύπρου στο εξωτερικό.

Η διάρκεια του έργου είναι από 1/11/2017 έως 30/04/2020.